top of page
Marble Surface

ABOUT EEFJE

Eefje Polman (1981) wist al op jonge leeftijd dat zij haar creativiteit wilde delen met anderen.

Ze is, zoals ze zegt, gezegend dit te mogen doen op zowel artistiek als muzikaal vlak.
Eefje heeft de liefde gevonden in Valkenswaard, woont daar samen met haar man en twee kinderen en werkt vanuit huis. 

 

(Portret)kunst

Haar werk bestaat voor een groot deel uit het in opdracht portretteren van dierbare familieleden.
Ze geeft een inkijkje in de ziel van haar personages en laat hen 'spreken'. Datzelfde gevoel kan ze ook overbrengen bij een schilderij van een (huis)dier. 
Eefjes stijl is te omschrijven als abstract-realistisch; zowel in zwart/wit als in kleur of een combinatie hiervan.

Ze werkt met acrylverf op linnen in variërende maten van klein (30cm x 40cm) tot groot (180cm x 200 cm). Daarnaast maakt ze ook abstracte kunst in de kleurstelling die u wenst en die bij uw interieur past.

Werkwijze
Eefje neemt uitvoerig de tijd om uw wensen te bespreken, komt desgewenst bij u op bezoek en geeft daarin advies over de grootte, kleuren en uiteraard fotokeuze wanneer dat nog niet bekend is.

Ze wil het verhaal achter het personage kennen om zo treffend mogelijk te kunnen werken.
Eefje werkt vanuit gevoel en ziet haar werk echt als zielswerk. Ze neemt u mee in het proces door u regelmatig op de hoogte te houden met time-lapse filmpjes en foto's en met u af te stemmen, zodat in co-creatie uw persoonlijke kunstwerk tot stand komt. 

Interesse in een schilderij op maat?
Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina (zie hieronder) en ze belt u zo spoedig mogelijk terug. Daar ieder schilderij uniek is en afhankelijk van veel componenten zoals grootte, compositie, kleurgebruik, wensen uwerzijds, schilderstijl en het aanwezig zijn van een scherpe foto, is er geen vaste prijs(lijst). Ze hanteert een prijs per gezicht per doek, dat wil zeggen, staan er meerdere personages op dan vergt dat ook veel meer tijd om de gezichten lijkend en treffend te krijgen. Haar voorkeur gaat dan ook altijd uit naar een telefoongesprek om sneller tot een vrijblijvende prijs te komen. 

 

Natte penselen
Eefje_edited_edited.jpg
SKILLS

Portraits Loved ones
Portraits Animals & Pets

Abstract work

Own work

17931274963425473_edited.jpg
bottom of page