top of page
ABOUT header - met logobehang - met beeldmerk.jpg

About

Eefje Polman (1981) wist al op jonge leeftijd dat zij haar creativiteit wilde delen met anderen.

 

Ze is, zoals ze zelf zegt, gezegend dit te mogen doen op zowel artistiek als muzikaal vlak. Eefje heeft de liefde gevonden in Valkenswaard, woont daar samen met haar man en twee kinderen en werkt vanuit haar eigen atelier aan huis. Mocht u (vrijblijvend) een kijkje willen nemen in haar atelier geef dat dan gerust aan in het contactformulier dan kunt u samen kijken naar een gewenste datum en tijdstip.  

 

(Portret)kunst

Haar werk bestaat uit het maken van abstracte kunst (ook op maat), portretten op maat, het beschilderen van vazen en het ontwerpen en vervaardigen van lampen. Eefje haar stijl is te omschrijven als abstract-realistisch;eigentijds, modern, kleurrijk en dynamisch. Ze werkt met acrylverf op linnen in variërende maten van klein (25cm x 25cm) tot groot (180cm x 220 cm). Desgewenst maakt ze abstracte kunst en portretten in de kleurstelling en de grootte die u wenst en die bij uw interieur past.

 

Werkwijze

Eefje neemt uitvoerig de tijd om uw wensen te bespreken, komt desgewenst bij u op bezoek en geeft daarin advies over de grootte, stijl, kleuren en v.w.b. portretten in de fotokeuze wanneer dat nog niet bekend is. Ze wil als het om portretten gaat graag het verhaal achter het personage leren kennen om zo treffend mogelijk te kunnen werken en de mensen/dieren laten spreken. Eefje werkt vanuit gevoel en ziet haar werk echt als zielswerk. Ze neemt u mee in het proces door u regelmatig op de hoogte te houden met time-lapse filmpjes en foto's en met u af te stemmen, zodat in co-creatie uw persoonlijke kunstwerk tot stand komt. 

 

Interesse in een schilderij op maat?

Neem dan vrijblijvend contact op via de contactpagina, en ze belt u zo spoedig mogelijk terug. Ook mag u altijd vrijblijvend inspiratie op komen doen in haar atelier in Valkenswaard. Wel dient daarvoor een afspraak gemaakt te worden. Daar ieder schilderij uniek is en afhankelijk van veel componenten zoals grootte, compositie, kleurgebruik, wensen uwerzijds, schilderstijl en bij portretten het aanwezig zijn van een scherpe foto, is er geen vaste prijs(lijst). Bij het maken van portretten hanteert ze een prijs per gezicht per doek, dat wil zeggen, staan er meerdere personages op dan vergt dat ook veel meer tijd om de gezichten lijkend en treffend te krijgen. Haar voorkeur gaat bijna altijd uit naar een telefoongesprek om snel helder te krijgen waar de wensen liggen en zo in kaart te brengen wat er gevraagd wordt.

 

Mocht er interesse zijn in een reeds bestaand abstract doek dan kunt u middels een button de prijs opvragen van het desgewenste schilderij. Zo weet u sneller waar u aan toe bent.

Impressie Atelier

Een bezoek aan mijn atelier is mogelijk op afspraak, hieronder een kleine impressie.

logo_original_naam.png
bottom of page